Linkkejä

Tuntuuko välillä siltä, että etsit verkosta turhaan informaatiota remontoinnista? Entä mitä sinun pitäisi huomioida remonttia suunnitellessa tai kuinka saat lisätietoa remonttiyrityksestä, jolle tarjoat remonttiasi? Olemme koonneet hyödyllisiä linkkejä kuluttajaa ajatellen.

Vastuullinen yritys -palvelu

Palvelu on kehitetty tilaajavastuulain vaatimien tietojen helppoon ja luotettavaan toimittamiseen sekä niiden hallinnointiin.

Suomen Asiakastiedon kotisivut

Kilpailu- ja kuluttajavirasto

Löydät käytännön tietoa mm. asunnon ostamisesta, myymisestä, remonteista, virheiden hyvittämisestä sekä vuokraamisesta.

Kilpailu- ja kuluttajaviraston kotisivut

Taloyhtio.net

Hyödyllistä tietoa peruskorjauksista ja remonteista taloyhtiön hallitukselle, isännöitsijälle sekä kerros- ja rivitaloasukkaalle.

Taloyhtio.net kotisivut

Isännöintiliitto

Isännöintiliitto jakaa tietoa isännöinnistä ja taloyhtiöasumisesta. Teemme työtä, jonka tavoitteena on, että kotitalon arki sujuu, asumiskustannukset ovat ennakoitavia ja korjaukset suunnitelmallisia.

Isännöintiliiton kotisivut

Omataloyhtiön tietosivut

Suomessa on yli 80.000 taloyhtiötä joissa asuu yhteensä yli 2,5 miljoonaa ihmistä. ”Hyvässä” taloyhtiössä kaikki taloyhtiön osapuolet, asukkaat, osakkaat, hallituksen jäsenet ja isännöitsijä puhaltavat yhteen hiileen. Tiivistä tietoa Taloyhtiöille ja siitä kiinnostuneille.

Omataloyhtiön kotisivut